Fotograf Einar Engdal

Einar Engdal

Om fotograf Einar Engdal

Til daglig jobber jeg som fotograf i Grafia Reklamebyrå midt i Molde sentrum. Mine oppdrag spenner fra fotografering i studio til varierte jobber ute på location. De siste årene har jeg jobbet med reklame, portrett, industrifoto, produktfoto, event, reportasje og filmproduksjon.

Det startet med ski- og klatreturer i Romsdalsfjella og Sunnmørsalpene, og etter hvert ble fotografering en stadig viktigere del av turene. I dag er interessen for aktiviteter ute i naturen like stor, men med enda større fokus på bilder.

Nordvestlandet

Nordvestlandet er et unikt sted. Rå natur med bratte fjell, dype fjorder og storhavet rett utenfor. Fra Molde har vi en fantastisk utsikt mot de 222 toppene i Moldepanoramaet. Verdenskjente attraksjoner som Atlanterhavsveien, Trollstigen og Trollveggen ligger ligger like i nærheten. Molde og nordvestlandet er et perfekt sted for friluftsaktivitet og fotografering.

Molde-panorama fra Varden med navn og høyde på toppene.

Fotograf Einar Engdal. Dette er H1 tekst

Fotograf Einar Engdal. Dette er H1 tekst

Fotograf Einar Engdal. Dette er H1 tekst

Fotograf Einar Engdal. Dette er H1 tekst

Jeg har et stort arkiv med bilder fra den flotte naturen på Nordvestlandet og andre steder jeg har besøkt. Først og fremst bilder av mennesker som bruker naturen aktivt på ski, i kajakk, på sykkel, hopper BASE, klatrer eller er på fjelltur. Se herfor noen av mine favorittbilder.