Øk din bedrifts
troverdighet
med ekte bilder 

God kvalitet på bilder som brukes i markedsføring på nettsider og andre kanaler er viktig. Med mange års erfaring som fotograf og designer i reklamebransjen vet jeg hva gode bilder betyr for å heve bedriftens inntrykket utad. Jeg fotograferer ekte mennesker som jobber i bedriften for å øke din troverdighet.

For fotografering, kontakt meg på telefon 95 06 25 25 eller e-post einar@einarengdal.com

Ekte mennesker

Ved å bruke ekte bilder av ekte mennesker med en fotostil som passer din bedrift vil du få økt synlighet og troverdighet. Mange bruker «kjøpebilder» i markedsføringen som lett blir gjennomskuet og er negativt for bedriftens ansikt utad.

«De fleste vil merke om bildene du bruker ikke er ekte» 

Fotografering i studio eller i et miljø

 Jeg rigger et fotostudio hos din bedrift, eller så kan dere ta turen innom mitt fotostudio.

I tillegg til portrettbilder, er gode miljøbilder og profilbilder med mennesker i aktivitet viktige. Hva med at jeg blir med dere på jobb hele eller deler av arbeidsdagen? Da finner jeg sammen med dere motiver underveis og rigger til fotografering uten å forstyrre for mye.

Fotostil

Sammen finner vi en fotostil som passer dere, eller så kan vi fotografere med utgangspunkt i den grafiske profilen dere eventuelt har fra før.

Portrett ansatte

Fotostudio for portrett kan jeg rigge hos din bedrift, eller så kan dere ta turen innom mitt fotostudio.

Jeg tar med lys og alt som behøves og finner et egnet sted hos dere.

Lyssettingen bestemmes av hvordan dere vil fremstå. Mykt lys, hardt lys og og evt. farget bakgrunn eller annen bakgrunn som passer til firmaets profilfarger. Portrettbildene kan også tas i et miljø.